maatschappij-planeet

"Letting employees flourish, is the road to involvement."

Training Consultant

Wij breiden uit! En zoeken meerdere training consultants en ontwikkelaars. Geef je trainingen op het gebied van Sales, Service en (self) Leadership. En/of ben jij in staat om trainingscontent met impact te ontwikkelen op tactisch en strategisch niveau? Bezit je over een drive tot excelleren en heb je ruime ervaring in een dienstverlenende branche? Dan zoeken wij jou!

Read more...

Brandmanager (2)

De uitdaging!

Ben je gedreven in het boeken van resultaten? Heb je een drive tot excelleren en ruime ervaring in een dienstverlenende- of commerciële branche? Wil jij verantwoordelijk zijn voor een van onze brands en ons merk actief uitbouwen door deze verder in de markt te zetten? Doe je dit vanuit je eigen ideeën en met een grote dosis energie? Dan zoeken wij jou!

Read more...

Junior Software Developer (2)

We're looking for a junior software developer to help with the development and maintenance of our existing education applications based on Javascript/HTML.

Read more...

Lead PHP/Ruby on Rails Developer (2)

We are looking for a full stack Ruby on Rails / PHP developer for a minimum of 24 hours a week in our Leiden based office to help us build the next generation e-learning platform and help us bootstrap our development team. (Partial remote working possible!)

Always wanted to run your own team? This is your chance!

Read more...

Sales Talent (2)

De uitdaging!

Bepaalde type mensen ruiken een goede kans al van ver. Ze beschikken over een enorme drive, een motor die hen telkens naar nieuwe uitdagingen voert. Ze vinden commercie geen vies woord en van het woord verkopen gaat hun hart sneller slaan. Van targets worden ze niet nerveus, sterker nog, die hebben ze nodig om alles uit zichzelf te halen wat er in zit! Naar dit soort mensen zijn wij op zoek. Bij ons worden ze elke dag gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Read more...