TalentCom

TalentCom zet net afgestudeerd, universitair toptalent in bij bedrijvenop nationaal niveau voor tijdelijke projecten. Aantrekkelijk voor jonge medewerkers die zich niet meteen willen binden, aantrekkelijk voor bedrijven die up-to-date kennis en gemotiveerde mensen in huis willen halen. Op het moment dat Guimette Prakken bij TalentCom binnen kwam, was een andere operationeel manager verantwoordelijk voor de strategie en de dagelijkse leiding. “Inmiddels is mijn voorganger vertrokken en heb ik zijn taken overgenomen. Ook op kantoor werken we met ambitieuze en zeer getalenteerde studenten, in het begin vier maar nu al acht. Leidinggevende ervaring had ik n nauwelijks. Daarom heb ik aangeklopt bij Moovs.”

“In het coachingstraject had een integrale aanpak mijn prioriteit. Mijn coach Roosje Boom-Van Gelder van Moovs wist hierfeilloos op in te spelen door niet alleen leiderschapskwaliteiten maar tevens persoonlijke ontwikkeling te timuleren. Roosje weet niet alleen de juiste vragen te stellen, maar ze creëert ook een veilige omgeving waarin mijn leerproces en daarmee de doelen worden afgestemd op de praktijk. Al met al heeft het coachingstraject mij bewuster gemaakt van mijn persoonlijk functioneren en mijn leerproces. Dit resulteerde in een duidelijkere structuur binnen het team waar onder meer persoonlijke motivatie en heldere verwachtingen centraal staan.”

Mogelijk vervolg met Best Year Yet
Ondanks het mooie resultaat dat reeds is neergezet naar aanleiding van het persoonlijke coachingstraject weet ik dat er nog genoeg terreinen zijn om mezelf verder te ontwikkelen. Een mogelijk vervolg zou een persoonlijk Best Year Yet programma kunnen zijn. “De coaching heeft mij meer inzicht gegeven in leidinggeven en mijn persoonlijke stijl, het zou een logische stap zijn om me nu nog meer te focussen op het halen van doelen en targets door middel van Best Year Yet.”