klanten

Over Moovs

Connect to Perform

Moovs werkt voor opdrachtgevers die voortdurend de sociaal-economische relevantie van hun organisatie willen versterken. Wij adviseren in zes strategische relatiegebieden en bieden een zestal clusters van hoogwaardige leerervaringen waardoor relaties duurzamer en productiever worden. Ervaren hoe je een echte verbinding aangaat, hoe je werkt aan wederzijds begrip. Mensen die veel met elkaar te maken hebben, krijgen samen meer voor elkaar.

Hoogwaardige leerervaringen (High Value Experiences)

Een leerervaring is vooral dan van waarde als deze (commercieel relevant) resultaat oplevert. Daarom doen wij alles om de opbrengst van onze leerervaringen te maximaliseren. Onder meer door de interventies af te stemmen op de strategische agenda van de organisatie en managers volop betrekken bij het formuleren van gewenste leeropbrengsten en –rendementen.

Kiezen wat werkt

Wij onderscheiden zes verschillende relatiegebieden, waarbinnen strategische ambities te realiseren zijn. Voor elk relatiegebied bieden wij een cluster van leerinterventies om de beoogde strategie uit te voeren. Als opdrachtgever zet u dat in wat nodig is om te komen tot resultaat; een klassieke training, een thema-game, een mobiele interactie... Reken op een kosteneffectief advies over de optimale combinatie en volgorde.

Wij kijken altijd naar wat er in de markt speelt en spelen in op de trends met onze producten en concepten. Wij bieden een totale Corporate Academy voor uw bedrijf. Faciliteren het echte werkplek leren vanuit de 70-20-10 visie. Maken leren op ieder moment mogelijk door ons digitale leeraanbod. Zorgen voor unieke brands en unieke wetenschappelijk bewezen content via onze labels. Zetten persoonlijke coaching in, als het gaat om het doorbreken van patronen. Meten op output en gewenste resultaten.

Wie zijn wij?

Kern van de activiteiten van Moovs is het begeleiden en ondersteunen van wezenlijke verandering van mens en organisatie. Wij adviseren u en zoeken samen naar een passende oplossing in de vorm van creatieve interventies om een duurzame (gedrags)verandering te realiseren. Dit kan vanuit uw organisatie zelf gebeuren, totaal gefaciliteerd vanuit Moovs, of een combinatie door middel van co-creatie.

Met meer dan 100 enthousiaste mensen, aangestuurd vanuit een kernteam van 25 training consultants, conceptontwikkelaars, programmamanagers, projectleiders, innovatiespecialisten en project support werken wij (in co-creatie) met u samen. Ons kernteam is in staat om een bedrijfsmatig en psychologisch inzicht op hoog niveau met elkaar te verbinden. Vanuit de kernwaarden vernieuwend, energie, bedrijfsmatig, winnen, proactief en klantgedreven. Dat is nodig om u de nodige slagkracht te geven en daadwerkelijke verandering te realiseren. Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Rondom ons kernteam hebben wij een vast internationaal netwerk van specialisten en partners gebouwd, waardoor wij optimaal kunnen inspelen op uw vraag, de snelheid en grote volumes.

Onze contactpersonen en specialismen:

Edwin Boom, Managing Director   

linkedin-smalltwitter-smallDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Accountmanagement, Creatieve Conceptontwikkeling, Waarderend Leiderschap, Talentontwikkeling, Values in Action, Service, Sales.  

 

Roosje Boom, Commercial Director 

linkedin-smalltwitter-smallDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sales, Accountmanagement, (self) Leiderschap, Service, Personal Coaching, InsideOut Development, International Training & Development  

 

Debora van Wely, Director Operations

linkedin-smalltwitter-smallDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Change- en Programma Management, Productontwikkeling, Online Leren, Service, Sales, (self)Leadership, Andrew Sobel: Building Clients for Life.  Bekijk hier onze film:

Onze zusterbedrijven:

www.maxxecure.nl

www.bestyearyet.nl

www.mz3-0.nl

www.maxxsafety.nl