medewerkers

Best Year Yet Cascade

best-year-yetBest Year Yet® is een eenvoudig en krachtig concept om jaar na jaar het beste tot nu toe te realiseren. Het programma stelt organisaties en individuen in staat om snel tot relevante resultaten te komen, doordat gezamenlijke doelen en vertrouwen in de haalbaarheid daarvan worden gecreëerd. Dit vergroot de teamgeest en samenwerking. Best Year Yet® (BYY) is een programma dat erop gericht is zowel een team als een individu op een hoger niveau te brengen. Best Year Yet draagt eraan bij individuen te creëren die op topniveau doen, denken en willen. Individuen die organisaties werkelijk in beweging kunnen krijgen. Dit programma is zeer geschikt om hun potentieel volledig te kunnen benutten.

Het programma is gebaseerd op een eenvoudig en krachtig concept. Wat als het komende jaar het beste jaar tot nu toe zou zijn? Wat als elk individu er op deze manier mee om zou gaan, voor zijn of haar eigen leven, voor het team, afdeling en de hele organisatie? Het programma stelt organisaties en individuen in staat om snel tot relevante resultaten te komen, doordat gezamenlijke doelen en vertrouwen in de haalbaarheid daarvan worden gecreëerd.

Veel organisaties ervaren dat medewerkers op het werk hun potentieel niet volledig benutten. Het ontbreekt ze aan focus, ze stellen onvoldoende prioriteiten of ze worden afgeleid door gebeurtenissen en activiteiten buiten het werk. Best Year Yet pakt díe onderwerpen aan, waar mensen zich niet volledig geven. Ze bereiken wat ze zich ten doel stellen, weten om te gaan met veranderingen en handelen volgens prioriteiten. Daarnaast hebben ze helder voor ogen waarop ze moeten focussen, ze zijn energieker en nemen deze energie mee naar het werk.

Het Best Year Yet ® programma bestaat uit een starttraining van drie dagdelen aaneengesloten. Vervolgens volgen 6 (pressure cooker) of 11 losse dagdelen in de vorm van follow-upsessies, deze bedragen 4 uur per keer en kunnen verspreid worden over een ½ of 1 jaar.

Als vervolg op een Best Year Yet teamprogramma is Best Year Yet Cascade het aangewezen programma om te komen tot werkelijke alignement in de organisatie bij het realiseren van gewenste performance/resultaten c.q. doelstellingen.

Lees meer over Best Year Yet

 

Hieronder vindt u voorbeelden van interventies die gecombineerd of los kunnen worden ingezet.