uniek

"High perfomance organisaties willen de beste trainingscontent in de wereld."

Andrew Sobel

sobel
Andrew Sobel® is de toonaangevende autoriteit op de strategieën en vaardigheden die nodig zijn om met klanten voor het leven te verbinden door vertrouwde relaties op te bouwen en te ontwikkelen. Andrew Sobel® is de meest gepubliceerde auteur in de wereld op dit onderwerp. Hij heeft acht geprezen bestsellers waaronder Power Relationships, Power Questions, Building C-Suite Relationships, All for One, Making Rain en Clients for Life.

Via trainingsinterventies zoals “Building Power Relations®”  leer je een uitgebreid netwerk bouwen en vertrouwde klanten en partners te binden. Deze training is gebaseerd op het boek ‘Power Relationships’ en geeft specifieke inzichten voor het versterken van netwerken, het verkrijgen van nieuwe klanten en het ontwikkelen van bestaande relaties. Moovs is als enige in de Benelux gerechtigd deze training namens Andrew Sobel te verzorgen.

Sobel & Panas hebben 18 machtige relatie wetten die tijdens de trainingen worden behandeld. Een aantal voorbeelden van deze wetten zijn:

  • positioneer jezelf als onderdeel van de groei van uw klant en winst, in plaats van als een kostenpost te worden beheerd
  • leef je in! Begrijp de motivatie, verwachtingen en angsten van je klanten
  • creëer grote intimiteit en verstandhouding door emotioneel meebeleven

Resultaten van de training

De deelnemers leren hoe zij aan hun netwerk kunnen bouwen en wat zij uit hun huidige netwerk kunnen halen. Zij krijgen de 18 machtige relatie wetten die hen zal sterken in hun klantrelaties.